DRAAIEN

Onze CNC-draaibanken zijn allemaal uitgerust met barfeeders (doorvoermagazijnen) als ook met vaste- & verplaatsbare robots die onbemande serieproductie mogelijk maken.

FREZEN

Naast de horizontale & verticale freesbanken behoort het 5-assig simultaan frezen ook tot de mogelijkheden.

DRAADVONKEN

Draadvonken is een verspanende bewerking op basis van vonkerosie door een metalen draad onder spanning te zetten. Dit laat ons toe om specifieke vormen te maken die met draai- of freesbewegingen niet zo nauwkeurig mogelijk zijn.

MULTITASKING

Door een combinatie van draaien & frezen uit te voeren kunnen complexe stukken in 1 opspanning geproduceerd worden. Een werkwijze die een uiterst hoge nauwkeurigheid garandeert.

CAD/CAM

Hier transformeren we 3D tekeningen van de klant naar CNC programma’s om wisselstukken te produceren. Vertrekkend van een bestaand onderdeel maken we een tekening gevolgd door de productie van een identiek onderdeel.

3D METEN

Onze final control afdeling is uitgerust met 3D gestuurde CMM’s & maakt voor ieder geproduceerd onderdeel een gedetailleerd eindinspectierapport. Op vraag van de klant kan dit rapport met de zending meegestuurd worden.

DIVERS

Ook voor het slijpen stralen persen tappen lassen zagen & het meten van ruwwaardes helpen wij u graag verder.