Draaien

Ons machinepark is uitgerust met CNC-draaibanken die allen voorzien zijn van barfeeders en robots wat onbemande serieproductie mogelijk maakt.

Frezen

De freesafdeling is uitgerust met horizontale en verticale freesbanken. Vijfassig simultaan frezen behoort tot de mogelijkheden.

Draadvonken

Draadvonken is een verspanende bewerkingen op basis van vonkerosie. Door een metalen draad onder spanning te zetten komen er kleine vonkjes tussen het werkstuk en het materiaal. Deze bewerking laat ons toe om specifieke vormen die met draai- of frees bewerkingen niet mogelijk zijn nauwkeurig te bewerken.

Multitasking

Naast het draaien en frezen zijn er ook machines die de combinatie van beide bewerkingen uitvoeren. Zo worden complexe stukken kunnen in één opspanning geproduceerd. Deze manier van bewerken garandeert een uiterst hoge nauwkeurigheid.

CAD/CAM

Het CAD/CAM systeem waarmee 3D tekeningen van onze klanten getransformeerd worden naar CNC programma’s laat ons toe om wisselstukken te reproduceren. Vertrekkend van een bestaand stuk wordt er een tekening gemaakt en vervolgens wordt er een identiek stuk geproduceerd.

3D meten

Onze eindcontrole afdeling is onder andere uitgerust met 3D CNC gestuurde meetbanken. Voor elk geproduceerd stuk wordt een gedetailleerd eindinspectierapport opgesteld dit rapport kan op vraag van de klant met de zending meegestuurd worden.

Diverse

Ook voor het slijpen stralen persen tappen lassen zagen en ruwwaardes meten helpen wij U graag verder.